Αυτό το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για να σας διδάξει πως να χρησιμοποιήσετε το ThetaHealing® με τον ανώτερο και καλύτερο τρόπο, για να εξασφαλίσετε στον εαυτό σας επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ: Να έχετε ολοκληρώσει το Βασικό Επίπεδο DNA, το Προχωρημένο επίπεδο DNA και το Βαθύ Σκάψιμο.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
α) Πρώτα θα ασχοληθούμε με 15 τομείς μπλοκαρισμάτων και θα εργαστούμε πάνω στα προγράμματα και τις πεποιθήσεις που θα βρούμε. Μέσα από μια λίστα 100 πεποιθήσεων που πιθανών μπλοκάρουν την αφθονία σας και αφού τις αλλάξουμε, θα αναβαθμίσουμε τη πραγματικότητα για να δημιουργήσουμε χώρο για προσωπική & επαγγελματική ζωή, σχέσεις & υγεία.
β) Στην συνέχεια θα διδαχτείτε πως να δημιουργήσετε την Αφθονία στην ζωή σας μέσα από 14 βήματα και θα εργαστείτε πάνω σε αυτά.
Θα δείτε την Θεϊκή συγχρονικότητα σας και θα θυμηθείτε το μέλλον σας.
γ) Επίσης θα μάθετε πως να εκπαιδεύσετε το νου σας για επιτυχία στη ζωή σας και πως να χρησιμοποιείτε τα άψυχα αντικείμενα προς όφελος σας.
δ) Και φυσικά θα ανέβουμε στο έβδομο επίπεδο να υλοποιήσουμε με ευγνωμοσύνη και όμορφα συναισθήματα.

Θα λάβετε:
α) Εγχειρίδιο ύλης
β) Πιστοποίηση θεραπευτή του Σεμιναρίου από τη Vianna Stibal και το Ίδρυμα THInK.

Η τεχνική ThetaHealing® χρησιμοποιείτε συνδυαστικά με τη συμβατική ιατρική, και δεν αντικαθιστά την ιατρική, ψυχολογική, ψυχιατρική διάγνωση και θεραπεία, ή οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή.

Εκπαιδευτής: Αλέξανδρος Μαυρωνάς πιστοποιημένος σύμβουλος και εκπαιδευτής της τεχνικής από το ίδρυμα THInK/THETA HEALING® INSTITUTE OF KNOWLEDGE.

Κοινοποίηση σελίδας

Υλοποίηση & Αφθονία - Manifesting and Abundance