Βαθύ σκάψιμο - Dig Depeer

Προυπόθεση: να έχετε ολοκληρώσει το Βασικό Επίπεδο DNA και το Προχωρημένο επίπεδο DNA.

Διάρκεια σεμιναρίου 3 ημέρες.

Μετά από επίσημη ανακοίνωση τις Vianna Stibal 12/17 το σεμινάριο Dig Deeper  θα είναι το τρίτο στην σειρά υποχρεωτικό σεμινάριο της τεχνικής.

Σε αυτό το σεμινάριο θα απαντήσουμε σε όλες τις απορίες για την τεχνική του σκαψίματος και θα εξασκηθούμε σε αυτές.

Θα λάβετε:

α) Εγχειρίδιο ύλης

β) Πιστοποίηση θεραπευτή του Dig deeper από τη Vianna Stibal και το Ίδρυμα THIΝK.

@ Θα μάθετε πώς να δουλεύεται με τον εαυτό σας.

@ Θα κατανοήσετε κάποιους κανόνες για το τι να κάνετε και τι να μην κάνετε στην τεχνική Dig  Deeper.

@ Θα μάθετε τους 8 αποτελεσματικούς τρόπους σκαψίματος.

Η τεχνική ThetaHealing® χρησιμοποιείτε συνδυαστικά με τη συμβατική ιατρική, και δεν αντικαθιστά την ιατρική, ψυχολογική, ψυχιατρική διάγνωση και θεραπεία, ή οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή.

Εκπαιδευτής: Αλέξανδρος Μαυρωνάς πιστοποιημένος σύμβουλος και εκπαιδευτής της τεχνικής ThetaHealing από το ίδρυμα THInK/THETA HEALING® INSTITUTE OF KNOWLEDGE.

Κοινοποίηση σελίδας

Το σεμινάριο αυτό είναι σχεδιασμένο, για να εκπαιδευτούν καλύτερα σε αυτην την ουσιώδη τεχνική «Dig  Deeper» όλοι όσοι ασχολούνται με την μέθοδο ThetaHealing και πολύ περισσότερο αυτοί που την ασκούν επαγγελματικά.

Σε αυτό το σεμινάριο θα σας δοθεί το σωστό υπόβαθρο, συμβουλές και τεχνικές που χρειάζεστε, έτσι ώστε να είστε βέβαιοι ότι με την τεχνική «Dig  Deeper» έχετε βρει τις ριζικές περιοριστικές πεποιθήσεις του πελάτη σας.

Εάν δεν μπορείτε με επιτυχία να βρείτε  τα αληθινά αίτια και την προέλευση του προβλήματος δεν θα ξέρετε τι πεποιθήσεις να αλλάξετε. Μπορεί επίσης οι αλλαγές που κάνετε να είναι απλώς προσωρινές, εάν δεν καθαρίσετε τις πραγματικά ριζικές αρνητικές πεποιθήσεις και αντικαταστείσετε μόνο κάποιες επιφανειακές.