Βασικό επίπεδο - Basic DNA

ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ THETAHEALING ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ!!


Το Thetahealing είναι μία τεχνική που σας επιτρέπει να εντοπίζετε εύκολα και γρήγορα, πιστεύω και προγράμματα του υποσυνείδητου που σας περιορίζουν και σας μπλοκάρουν, να τα επιλύετε και να επαναπρογραμματίζετε στιγμιαία το υποσυνείδητο σας. Με το ThetaHealing μπορείτε να συνειδητοποιήσετε ένα νέο τρόπο ζωής και να δημιουργήσετε ξανά τη ζωή σας ακριβώς όπως εσείς θέλετε.

Όλοι επιθυμούμε μια ευτυχισμένη ζωή που να μπορούμε να αναδείξουμε τα ταλέντα της ύπαρξης μας. Φανταστείτε να φτάσετε σε μια κατάσταση αληθινής αρμονίας, γαλήνης και επιτυχίας σε οποιαδήποτε πτυχή της ζωής σας !!! αυτό είναι δυνατόν να συμβεί με το ThetaHealing και πολλά άλλα……

Σκεφτείτε για λίγο τους διάφορους τομής της ζωής σας, την υγεία, την καριέρα, τις σχέσεις, τα οικονομικά. Η επιτυχία και η ευτυχία σε κάθε τομέα της ζωής σας καθορίζεται από τα προγράμματα που υπάρχουν στο υποσυνείδητο νου. Είναι ο υποσυνείδητος νους που δημιουργεί τα πρότυπα συμπεριφοράς που με τη σειρά τους δημιουργούν την πραγματικότητα σε κάθε τομέα της ζωή σας. Στην πραγματικότητα, τα πρόσφατα ευρήματα στην Νευροεπιστήμη και στην Κβαντική φυσική αποδεικνύουν και επικυρώνουν ότι είναι τα βαθύτερα προγράμματα και πιστεύω στο υποσυνείδητο που υπαγορεύουν τη ζωή σας και το επίπεδο επιτυχίας που μπορείτε να ζήσετε σε κάθε τομέα της ζωής σας. 

ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Οι περισσότερες μορφές Θεραπείας και αυτοβελτίωσης δουλεύουν για να επαναπρογραμματίσουν το υποσυνείδητο μέσω του συνειδητού νου, για παράδειγμα μέσω επαναλαμβανόμενων θετικών δηλώσεων, σκέψεων και οραματισμών. Αυτό συνήθως παίρνει πολύ χρόνο. 
Το ThetaHealing είναι μοναδικό – μπορεί να αλλάξει στιγμιαία το υποσυνείδητο νου. Πνευματικές και συναισθηματικές προκλήσεις που μπορεί να χρειάζονται εκατοντάδες ώρες συμβατικής ή εναλλακτικής θεραπείας μπορούν να επιλυθούν σε μία μόνο συνεδρία ThetaHealing. 
Το ThetaHealing διαφέρει από άλλες μορφές εναλλακτικών θεραπειών (EFT, NLP, Ρέικι κλπ.) καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να διδάξετε το σώμα με νέα συναισθήματα όπως « πως είναι να νιώθετε χαρούμενοι » ή « πως είναι να νιώθετε υγιείς και ευτυχισμένοι ». Το ThetaHealing είναι μοναδικά ισχυρό, άμεσο και ακριβές και σας επιτρέπει να διδάξετε νέες πληροφορίες και συναισθήματα τα κύτταρα του σώματος σας. 

Μια συνεδρία μπορεί να αλλάξει μια ζωή γεμάτη απογοήτευση και να προσκαλέσει μια καινούργια χαρούμενη και ευτυχισμένη.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να είχε τέτοια έκβαση το σεμινάριο Basic DNA! Υπεράνω προσδοκιών! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ-πολύ! Είστε απίστευτοι και πολύ καλοί σ' αυτό που κάνετε! Τα λέμε στο Advanced! Να είστε καλά, σας ευχαριστούμε που κάνατε το καλύτερο για εμάς με κατανόηση και αγάπη! Many blessings..! Πάντα θα θυμόμαστε την πολύτιμη συμβολή σας στις ζωές μας και στην εξέλιξή μας! Peace and Love, Α. Δ.

Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά! Είστε σούπερ εκπαιδευτές! Δεν θα μπορούσα να ζητήσω για καλύτερους Σ. Κ.

Σας ευχαριστώ πολύ για αυτά που μου προσφέρατε, το έλυσα το πρόβλημα μου είμαι μια χαρά!! Σας ευχαριστώ και πάλι. Β.Α.

Αλέξανδρε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου! Η αλλαγή στην στάση μου είναι θεαματική! Να’σαι καλά. Και παρόλο που είχα πολλή πίστη στο ότι θα πετύχει η θεραπεία, μένω έκπληκτη από την αλλαγή. Ε.Δ.

Ο Θεός να σας έχει πάντα καλά να βοηθάτε κόσμο και να μεταδίδετε αυτή τη γνώση μέσα από το φως του Κυρίου! Χαίρομαι πολύ που δουλέψαμε μαζί το τριήμερο!! Σας ευγνωμονώ και σας στέλνω την αγάπη μου!! Αγάπη και φως! Ε. Σ.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Το Thetahealing είναι μια εύκολη τεχνική που επιτρέπει στους συμμετέχοντες να μεταμορφώσουν τη ζωή τους. 
Το σεμινάριο σας διδάσκει πώς να εφαρμόσετε με σιγουριά την τεχνική στον εαυτό σας και στους άλλους.

Σε αυτό το 3ήμερο σεμινάριο θα ανακαλύψετε και θα μάθετε:

 • Πως ανακάλυψε η Βαϊάννα τη Μέθοδο Θήτα
 • Τις 5 συχνότητες εγκεφαλικών κυμάτων: Άλφα, Βήτα, Δέλτα, Γάμμα και Θήτα. Πώς τα διαφορετικά εγκεφαλικά κύματα επιδρούν στη θεραπεία
 • Πως να ενεργοποιήσετε τη διαίσθηση σας
 • Την πρόσβαση σας στα εγκεφαλικά κύματα Θήτα και τη σύνδεση σας με την Ενέργεια της Δημιουργίας
 • Τη χρήση του μυϊκού ελέγχου για να βρείτε πεποιθήσεις και συναισθήματα μέσω της Εφαρμοσμένης Κινησιολογίας
 • Πως να αλλάξετε την πραγματικότητα σας αλλάζοντας βαθιά ριζωμένες πεποιθήσεις και συναισθήματα. Θα κατανοήσετε πώς οι υποσυνείδητα περιοριστικές πεποιθήσεις, συναισθήματά και πρότυπα συμπεριφοράς δημιουργούν εμπόδια στη ζωή σας. Πως να βρίσκετε και να αλλάζετε/αντικαθιστάτε στη στιγμή περιοριστικές πεποιθήσεις στο Βασικό, Γενετικό, Ιστορικό και Ψυχικό Επίπεδο                                                                            
 • Πως να κάνετε εμβάθυνση για να βρείτε μια ριζική ή βασική πεποίθηση
 • Πως να χρησιμοποιείτε αυτό το σύστημα για να ενισχύσετε τη συναισθηματική, νοητική, σωματική και πνευματική ευεξία σας. Πώς να ενσταλάξετε νέες θετικές πεποιθήσεις και συναισθήματα για να ενισχύσετε τη ζωή σας. Θα μάθετε πως να αλλάζετε στη στιγμή τους τρόπους με τους οποίους σαμποτάρετε τον εαυτό σας, τις κακές συνήθειες και τον αρνητικό τρόπο ζωής.
 • Πως να απελευθερώσετε παλιούς φόβους, θυμό, πικρία και απόρριψη
 • Πως να συν-δημιουργήσετε μια στιγμιαία σωματική θεραπεία. Διαισθητική ανίχνευση για ασθένειες στο σώμα. Πως να σκανάρετε ενεργειακά το ανθρώπινο σώμα για ενεργειακά μπλοκαρίσματα και ασθένειες στο σώμα
 • Τη δύναμη και το ρόλο του υποσυνειδήτου στην υλοποίηση και τη θεραπεία
 • Πως να ευθυγραμμίζεστε με την πιο ταιριαστή συντροφική ψυχή σας ώστε να την ελκύσετε, ή πως να αναζωπυρώσετε την υπάρχουσα σχέση σας
 • Πώς να απελευθερώσετε φθίνουσες σχέσεις για να βιώσετε μια ιδανική συζυγική – συντροφική σχέση
 • Πως να φτιάξετε τη ζωή σας έτσι ώστε να είναι συντονισμένη με το μοναδικό σας θεϊκό μονοπάτι.
 • Πως να δείτε το πιθανό μέλλον σας και πως να το αλλάξετε
 • Την τεχνική της υλοποίησης – πως να δημιουργήσετε αυτό που είναι για το ανώτατο καλό στη ζωή σας
 • Την Ενεργοποίηση των φυσικών και αιθέριων κλώνων του DNA.
 • Την αλλαγή προγραμμάτων γήρανσης
 • Απαλλαγή από αρνητικές σκεπτομορφές άλλων
 • Εξισορρόπηση των ενεργειακών κέντρων (τσάκρας)
 • Την αληθινή δύναμη των σκέψεων και του λόγου και τις επιπτώσεις τους στη ζωή σας
 • Πώς να έχετε πρόσβαση στην άπειρη γνώση και τη φρόνηση
 • Πώς να νιώθετε συντονισμένοι και συνδεδεμένοι με τη ζωή.
 • Πως να συνδέεσται με τους φύλακες Αγγέλους.

Θα λάβετε:
@ Εγχειρίδια ύλης
@ Το βιβλίο «ThetaHealing® – Η Πρωτοποριακή Ενεργειακή Μέθοδος Θεραπείας»
@ Πιστοποιητικό από το ίδρυμα THInK® που σας πιστοποιεί ως σύμβουλο “Βασικού Επιπέδου DNA” – Basic ThetaHealer®.

Η τεχνική ThetaHealing® χρησιμοποιείτε συνδυαστικά με τη συμβατική ιατρική, και δεν αντικαθιστά την ιατρική, ψυχολογική, ψυχιατρική διάγνωση και θεραπεία, ή οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή.

Ωράριο σεμιναρίου:

Παρασκευή 10 π.μ.  - 6 μ.μ. ή 3 μ.μ. - 9 μ.μ.

Σαββάτο & Κυριακή 10 π. μ. - 6 μ.μ.

Αυτό το σεμινάριο είναι 70% πρακτική & 30% θεωρία

Προϋπόθεση να πιστεύετε σε μια ανώτερη δύναμη.

Κάθε δύο ώρες διάλειμμα 20 λεπτών περίπου.


Το Σεμινάριο διεξάγεται σε ένα Χώρο που φτιάξαμε με Αγάπη για να φιλοξενήσει σεμινάρια στο κέντρο της Πόλης – Πολυχρονίου Κωνσταντά 18Α   ( εντός Στοάς ) Σαρόκο, Κέρκυρα


Επένδυση στον εαυτό σας: 300 Ευρώ

Πληρωμή και με Πιστωτικές/Χρεωστικές Κάρτες


Ειδικές τιμές μέσω υποτροφίας - Ρωτήστε για τα κριτήρια


Διδάσκει ο Αλέξανδρος Μαυρωνάς πιστοποιημένος σύμβουλος και εκπαιδευτής της τεχνικής ThetaHealing από το 2016 με εμπειρία 11 χρόνων στις εναλλακτικές θεραπείες.

Κοινοποίηση σελίδας